Fotballfest i Åfjord

Fotballfest i Åfjord onsdag 13.04.16: RBK ankommer Parken onsdag klokken 15.20, med påfølgende «fotballtog» til Åset. Der åpnes stadion for publikum klokken 16.00.

Onsdag 13. april kl 18.00 møtes de to lagene i 1. runde i NM i fotball. Det skjer på Åset kunstgress, i det som blir en folkefest. Billetter kan kjøpes i servicetorget på rådhuset, eller elektronisk via https://pay.ebillett.no/eb_show.php?p_id=1053

Rosenborgbussen blir tatt imot på Årnes, med oppmøte klokken 15.20 ved Parken kjøpesenter. Rosenborgspillerne leder an «fotballtoget» fra Årnes til Åset stadion. Publikum slippes inn på Åset stadion fra klokken 16.00. Det blir musikk fra samme tidspunkt. Underholdning starter klokken 16.30, og vil vare fram til kampstart klokken 18:00.

MØT OPP FOLKENS laugh

Legg igjen en kommentar